Rakennustarvikkeille varastotila

04.02.2018

Tämä sunnuntai vierähti mukavasti erästä varastotilaa tyhjentäessä. Kyseinen varastotila sijaitsee tonttini läheisyydessä ja tulen varastoimaan siellä mm. ikkunoita, ovia ja muita kuivaa säilytystä vaativia rakennustarvikkeita. Alla on kuva ennen ja jälkeen siivouksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siivous oli erittäin pölyistä puuhaa ja suosittelen itselleni ensikertaa varten hengityssuojainta. Lattiaa lakaistessani huomasin harjaavani paikoitellen lattialankuja lähes puhki, ne olivat pelkkää sahanpurua! Eli katto on vuotanut. Myös sisäkaton lankuista meni paikoitellen sormi läpi. Joten tämä varastotilan työstäminen ei tähän lopu, vaan seuraavaksi onkin vuorossa katon korjaaminen, sekä lahonneiden sisäkattopuiden ja lattialankkujen vaihtaminen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oli ihana päivä työskennellä ulkosalla auringonpaisteessa. Energiaa riittää ja olen hyvin innoissani tulevista urakoista! Ensi kertaan!

 

Share on Facebook
Please reload